• Pottenbakkerstraat 47, 4871 EP, Etten-Leur
  • 076 88 756 45
  • info@dirkverhees.nl
Verstopte Gootsteen
You are here: Home \ Verstopte Gootsteen

Verstopte gootsteen veroorzaakt?

Een verstopte gootsteen in de keuken wordt voornamelijk veroorzaakt door vaste stoffen welke niet door de gootsteen gespoeld moeten worden. Vet (jus), etensresten en koffiedik zijn in de keuken de grootste veroorzakers van verstoppingen.

Als in de keuken de gootsteen verstopt zit, dan kan het zijn dat het water nog wel enigszins (geleidelijk) wegloopt. We spreken dan niet over een totale verstopping. Het kan zijn dat de sifon onder de wasbak deels verstopt zit door vuilophoping. Als het water helemaal niet meer wegloopt spreek je over een totale verstopping.

Zit deze verder weg dan wordt de gootsteen ontstoppen lastiger en vereist het specialistische materialen welke wij in huis hebben. Hiermee kunnen we een verstopte gootsteen ontstoppen ongeacht de locatie van de verstopping.

Ook in dit geval is voorkomen beter dan genezen en een verstopte gootsteen voorkomen kan door goed op te letten wat u door de gootsteen spoelt. Haal bijvoorbeeld etensresten en vet van de borden af voordat u ze afspoelt.

Heeft u een verstopte afvoer in de badkamer? Lees dan verder want ook hier kunnen wij vakkundig ontstoppen.

Verstopte gootsteen