• Pottenbakkerstraat 47, 4871 EP, Etten-Leur
  • 076 88 756 45
  • info@dirkverhees.nl
Renovatie
You are here: Home \ Renovatie

Rioolrenovatie

Als het nodig is om een rioolrenovatie uit te voeren zijn er een aantal zaken belangrijk. Voordat met rioolrenovatie gestart kan worden is het vaak een hele klus om er achter te komen wat de exacte ligging van de rioleringsbuizen is. De rioleringen liggen vaak al (tientallen) jaren en het komt dan ook geregeld voor dat ontstoppingspunten niet meer exact bekend zijn.

Dankzij onze moderne detectieapparatuur kunnen wij het rioleringsstelsel eenvoudig in kaart brengen. Daarnaast kan met behulp van onze detectieapparatuur allerlei verstoppingen worden aangewezen, zodat de rioolrenovatie op de juiste locatie kan plaatsvinden. Hierdoor hoeft er niet onnodig lang gezocht worden en hoeven we ook niet op meerdere locaties (tenzij er meerdere verstoppingen zijn) aanpassingen te doen of te hakken of te breken.

Wanneer de oorzaak van het rioolprobleem gevonden is, kan het voorkomen dat een gedeelte van de riolering hersteld of vervangen dient te worden. Na afloop van de rioolrenovatie zorgen wij er zelf voor dat uw tuin en straatwerk weer vakkundig in de oude staat wordt hersteld.

Rioolrenovatie