• Pottenbakkerstraat 47, 4871 EP, Etten-Leur
  • 076 88 756 45
  • info@dirkverhees.nl
Ontstoppen
You are here: Home \ Ontstoppen

Ontstoppen van afvoer en riolering

Als specialist in rioleringswerk reinigen we preventief en ontstoppen we leidingen, afvoer en riolering. We kunnen elke diameter riolering reinigen en ontstoppen. Zonder hak- en breekwerk. Een schone leiding zonder overlast. Hieronder leest u hoe we dit doen.

 

Mechanisch reinigen

Om afvoer en riolering te ontstoppen gebruiken wij specialistische apparatuur. Hiermee kunnen we de leidingen mechanisch reinigen. Mechanische reiniging is zeer geschikt om afvoerleidingen binnenshuis te reinigen. Afvoer van bijvoorbeeld wc, wastafel, gootsteen, bad of douche.

Mechanisch reinigen voeren we uit met behulp van een speciale veer. Deze wordt ook wel spiraal genoemd. Hierop kunnen we verschillende hulpstukken monteren zodat we voor elke klus de passende hebben. Wij gaan met de veer door de leidingen heen en door het gebruik van een frees en boorkoppen krijgen wij de leidingen weer schoon. Door het gebruik van deze methode kunnen wij verstopte afvoerleidingen goed reinigen en weer geheel vuil- of vetvrij krijgen.

Bij het ontstoppen frezen wij de afvoersystemen schoon tot de leidingen hun oorspronkelijke diameter hebben bereikt. Dit is belangrijk om nieuwe verstoppingen te voorkomen. Veelal wordt dit niet voldoende uitgevoerd waardoor verstoppingen op korte termijn terug kunnen komen.